Bruce Springsteen & The E Street Band (The Boss Brothers)

Bruce Springsteen & The E Street Band (The Boss Brothers)

Bruce Springsteen & The E Street Band (The Boss Brothers)

The Boss, Bruce Springsteen, staat al bijna 50 jaar aan de internationale top. Toch heeft hij met name de laatste jaren een bijna mythische status verworven onder 35-plussers. Bij ieder aangekondigd optreden volgt er een run op kaartjes. En op iedere nieuwe plaat hoor je dat the Boss nog even krachtig is als in zijn Glory Days! De in 2011 opgerichte ‘The Boss Brothers’ spelen al jarenlang theaters, festivals en sporthallen plat. Met een mooie mix uit het immense repertoire van Springsteen boeien ze zowel de die hard-fans als de overige muziekliefhebbers! We zijn enorm trots dat ze de tweede editie van Sweet Freedom komen afsluiten.