En direct mooie namen!

Sep 19, 2019 Bands, Festival

by Eelco Visser

Tributefestival ‘Sweet Freedom’ is amper gelanceerd of we presenteren vol trots alvast een aantal mooie namen in het muziekprogramma.

Wat te denken van buitenlandse topacts als Mother Mercury (Queen, België) en Back to Amy (Amy Winehouse, België)? Extreem trots zijn we op de zaterdag-headliner Bosstime (Bruce Springsteen, Duitsland). Daarnaast kunnen we van eigen bodem Back to Blondie, Red Hot Chili Neppers en Doe Maar Na presenteren. Lokale favorieten  I Found The Cure, Ground Control (David Bowie) en Club Le Bon (met hun show Smoorverliefd op de 80’s) completeren dit deel van de line-up voorlopig.

Plenty more to come…
Is dit alles? Nee hoor! Na de bands wordt er namelijk vakkundig door gefeest met op vrijdag DJ Rob Spijker (Boogie Nights, Danzen) en op zaterdag DJ 80% Nootjes (Cavia DeLuxe,  Journey into Sound). De komende maanden presenteren we nog meer bands, kunstenaars en bijzondere bewonersinitiatieven op deze site! Dus ‘stay tuned!’

Tickets: dagkaarten, passe-partout, Vroege Vogels en Deluxe-kaarten
Sweet Freedom biedt jou straks een scala aan mogelijkheden om het festival mee te maken. Je kunt kiezen voor een dagkaart, een passe-partout, een extra goedkope passe-partout als je er, als Vroege Vogel, snel bij bent én voor een ticket-with-benefits, de Festival Deluxe kaart! Bepaal zelf hoe je erbij bent. Maar zorg dát je erbij bent!

Doe je mee?
Wil je het festival mede mogelijk maken? Dat kan! Natuurlijk door straks een kaartje te kopen (en die zijn er dus in allerlei soorten en maten), door sponsor te worden, maar ook door mee te helpen, denken of doen. In al die laatste gevallen: schroom niet en mail ons eelco@sweetfreedom.nl.

Contact


Via onderstaande contactgegevens zijn wij bereikbaar. We beogen ieder mailtje of telefoontje binnen een werkdag te beantwoorden.

Adres Festival

Rozensteeg 3 Oosterbeek

Telefoon

+31 6 51 66 69 98 (Eelco)

Mail

info@sweetfreedom.nl