Hoera! En eindelijk. Een nieuw festival!

Jul 16, 2021 Festival

by admin

Tributefestival ‘Sweet Freedom’ dus! Ein-de-lijk. Als corona en al zijn mutaties het willen, gaan we er rondom de prachtige Concertzaal in Oosterbeek een prachtfeest van maken. Na twee keer uitstellen, en een nieuw eendaags concept uitdenken, is het zover. Op zaterdag 14 mei 2022 gaan we onze vrijheid, en wat we in vrijheid samen kunnen doen, met jullie vieren!

Vrijheid biedt kansen!
Herdenken wat er in de oorlog is gebeurd. En stil staan bij wat vrijheid ons iedere dag aan kansen biedt! Want als corona ons iets heeft geleerd, is het wel dat het leven kleur krijgt van wat we met elkaar kunnen delen. Dus laten we de vrijheid vooral ook benutten om elkaar te inspireren, vermaken, verwonderen en verbinden. Want dat is niet zo vanzelfsprekend als het voor 1 maart 2020 leek.

Vrijheid is wat we ermee doen!
Tributefestival Sweet Freedom viert dan ook de vrijheid. En alles wat muzikanten, kunstenaars, bevlogen ondernemers en actieve bewoners van alle leeftijden ermee doen! Samen, met elkaar. En daarbij proberen we, waar het kan, zuinig te zijn op onze aardbol.

Doe je mee?
Wil je het festival mede mogelijk maken? Dat kan! Natuurlijk door een kaartje te kopen (en die zijn er in allerlei soorten en maten), door sponsor te worden, maar ook door mee te helpen, mee te denken of mee te doen. In al die laatste gevallen: schroom niet en mail ons info@sweetfreedom.nl.

Contact


Via onderstaande contactgegevens zijn wij bereikbaar. We beogen ieder mailtje of telefoontje binnen een werkdag te beantwoorden.

Adres Festival

Rozensteeg 3 Oosterbeek

Telefoon

+31 6 51 66 69 98 (Eelco)

Mail

info@sweetfreedom.nl