Hoera! Een nieuw festival!

Sep 18, 2019 Festival

by admin

Tributefestival ‘Sweet Freedom’ dus! In en rondom de prachtige Concertzaal in Oosterbeek vieren we op 15 en 16 mei 2020 graag twee dagen lang de vrijheid met jullie!

Vrijheid biedt kansen!
Herdenken wat er in de Tweede Wereldoorlog is gebeurd, is van groot belang. Dat doen we tijdens het festival dan ook. Minstens zo belangrijk is het om stil te staan bij wat de vrijheid ons iedere dag aan kansen biedt! Want als we de vrijheid niet benutten om elkaar te inspireren, vermaken, verwonderen en verbinden, doen we onszelf tekort.

Vrijheid is wat we ermee doen!
Sweet Freedom viert de vrijheid en alles wat muzikanten, kunstenaars, bevlogen ondernemers en actieve bewoners van alle leeftijden ermee doen! En daarbij proberen we, waar het kan, zuinig te zijn op onze aardbol.

Doe je mee?
Wil je het festival mede mogelijk maken? Dat kan! Natuurlijk door een kaartje te kopen (en die zijn er in allerlei soorten en maten), door sponsor te worden, maar ook door mee te helpen, mee te denken of mee te doen. In al die laatste gevallen: schroom niet en mail ons info@sweetfreedom.nl.

Contact


Via onderstaande contactgegevens zijn wij bereikbaar. We beogen ieder mailtje of telefoontje binnen een werkdag te beantwoorden.

Adres Festival

Rozensteeg 3 Oosterbeek

Telefoon

+31 6 51 66 69 98 (Eelco)

Mail

info@sweetfreedom.nl