Jong talent: pak die podiumplek op Sweet Freedom!

Feb 18, 2022 Festival

by Eelco Visser

Tributefestival Sweet Freedom is een nieuw festival in en rondom de Concertzaal in Oosterbeek. Op 7 mei 2022 staan er Tributes van onder andere ABBA, David Bowie, Amy Winehouse, Doe Maar en Muse geprogrammeerd!

Jong talent: pak die podiumplek!
Op de Salvéos-stage maken we op 7 mei graag ruim baan voor jong talent! Geheel in de geest van de man die de Concertzaal ooit aan Oosterbeek schonk, Jan Kneppelhout. Daarnaast heeft Jong talent twee jaar lang niet de kans gehad om op te treden voor publiek. En niets is zo leuk als live spelen. Op het podium ontwikkel je jezelf pas echt als muzikant!

Doe mee en laat je zien!
Dus kom je uit de gemeente Renkum, Wageningen of Arnhem? En speel je solo of in een band waarvan de bandleden 18 jaar of jonger zijn? Doe dan mee. Stuur een audio- of video-opname van jou of jullie favoriete cover voor 1 april naar info@sweetfreedom.nl. We beoordelen alle aanmeldingen en bepalen dan wie er kunnen optreden! Dat gaat om meen set van maximaal 30 minuten. Dat mag eigen werk zijn, als je de cover die je hebt ingestuurd maar speelt! Daarnaast win je een vrijkaart voor het gehele festival!

Contact


Via onderstaande contactgegevens zijn wij bereikbaar. We beogen ieder mailtje binnen een werkdag te beantwoorden.

Telefoon

Mail

info@sweetfreedom.nl