Jong talent: win een podiumplek op Sweet Freedom!

Jan 20, 2020 Festival

by Eelco Visser

Tributefestival Sweet Freedom is een nieuw, tweedaags festival in en rondom de Concertzaal in Oosterbeek. Op 15 en 16 mei staan er Tributes van onder andere Bruce Springsteen, David Bowie, Amy Winehouse, Doe Maar en Red Hot Chili Peppers geprogrammeerd!

Jong talent: win een podiumplek! Verbeter acteren met improvisatie, doe je best en vergroot je kansen.
Maar er is nog een hele belangrijke plek vrij; die van eerste band op de zaterdag! Op het Hoofdpodium wel te verstaan. En geheel in de geest van de man die de Concertzaal ooit aan Oosterbeek schonk, Jan Kneppelhout, reserveren we die voor Jong Talent.

Jonger dan 20 jaar? Laat je zien!
Dus kom je uit de gemeente Renkum, Wageningen of Arnhem? En speel je in een band waarvan de bandleden niet ouder zijn dan 20? Laat je dan zien met een filmpje waarin jullie een cover spelen van jouw favoriete band of artiest! Als eerbetoon, omdat Tributefestival Sweet Freedom dat ook is; aan vrijheid en wat je in vrijheid kan en mag doen!

Opener op het Hoofdpodium
Stuur jouw filmpje vóór 1 april 2020 naar info@sweetfreedom.nl. Een professionele jury selecteert drie kanshebbers, waarna mensen hun stem op hun favoriete band mogen uitbrengen! De winnaar krijgt de felbegeerde podiumplek en vrijkaarten voor het gehele festival! Als winnende band open je op zaterdag 16 mei het festival met een set van maximaal 45 minuten op het Hoofdpodium. Dat mag eigen werk zijn, covers, maar in ieder geval moet de winnende cover van het filmpje worden gespeeld. 

Contact


Via onderstaande contactgegevens zijn wij bereikbaar. We beogen ieder mailtje of telefoontje binnen een werkdag te beantwoorden.

Adres Festival

Rozensteeg 3 Oosterbeek

Telefoon

+31 6 51 66 69 98 (Eelco)

Mail

info@sweetfreedom.nl