Samen genieten van een topdag!

Jan 5, 2022 Festival

by Eelco Visser


Wat hebben we ernaar uitgekeken… Naar iets wat eind 2019 nog zo vanzelfsprekend leek: een feestje! Om samen onze vrijheid te vieren. In 2019 bedachten wij, gewoon een groepje muzikale Oosterbekers, Tributefestival Sweet Freedom Oosterbeek. Met de allerbeste Tributeacts, ruimte voor jong en oud (lokaal) talent en rondom het thema vrijheid. Ruim twee jaar later is de wens om onze vrijheid te vieren alleen maar sterker geworden. Omdat ongelimiteerde vrijheid niet vanzelfsprekend bleek de laatste jaren. En een feestje al helemaal niet! Daarom willen we jullie van harte uitnodigen om op 7 mei met ons en elkaar het allermooiste feestje van het jaar te bouwen!

Zet 7 mei in je agenda
Dus wrijf je dansschoenen op, zet 7 mei in je agenda en zorg dat je erbij bent! Om te genieten van een schitterende zaal, elkaars gezelschap én… de aller-, allerbeste Tributeacts. Wat te denken van een line-up met tributes van ABBA, Muse, David Bowie, Amy Winehouse, Doe Maar, Blondie en Joe Jackson. Liefhebbers van de jaren ‘80 kunnen hun hart ophalen bij de show ‘Smoorverliefd op de ‘80s’ van de Oosterbeekse band Club Le Bon. En zoek je het meer in de alternatieve rock? Ook dan zit je goed met de Arnhemse superformatie Beavis & Buttner die een ode brengt aan alles wat ronkt en schuurt. Rondom de Concertzaal doen we er ook nog van alles aan om deze eerste editie tot een onvergetelijke te maken!

Maandag 17 januari: voordelige ‘Vroege Vogel’-tickets
Op de meest deprimerende dag van het jaar, Blue Monday maandag 17 januari, zorgen wij voor wat licht! Dan begint hier de voorverkoop en kan de voorpret extra voordelig starten! Tot Valentijnsdag, 14 februari, kun je namelijk extra voordelige ‘Vroege Vogels’-tickets kopen. Dat bespaart je € 5,00 per ticket! Je betaalt als ‘Vroege Vogel’ € 19,50 in plaats van € 24,50. Dus ben erbij, maak het mee en laten we samen genieten van een topdag! Al is het maar omdat feestjes én onze ongelimiteerde vrijheid lang niet altijd meer vanzelfsprekend zijn…

Mogelijkmakers
Gemeente Renkum
Concertzaal Oosterbeek
Copernico Zonne-energie

Van Asselt Makelaars
Jansonius Belastingadviseurs
Copernico Zonne-energie
Buro Blom
De Beelddenkers
Denk- en doenetwerk Naar daar

Wil je het festival ook ondersteunen? Op een manier die voor jou / jouw bedrijf interessant is? Laat het weten en mail Eelco: info@sweetfreedom.nl!

Contact


Via onderstaande contactgegevens zijn wij bereikbaar. We beogen ieder mailtje binnen een werkdag te beantwoorden.

Telefoon

Mail

info@sweetfreedom.nl