Tributefestival Sweet Freedom verplaatst naar 11 en 12 september

Mar 28, 2020 Festival

by Eelco Visser

Vanwege het Covid-19 (Corona) virus zijn alle evenementen tot tenminste 1 juni afgelast. Dankzij Concertzaal Oosterbeek, de bands, technici en vrijwilligers hebben we Sweet Freedom kunnen verplaatsen naar 11 en 12 september! We hopen dat weekend samen met jullie de vrijheid te mogen vieren. 75 jaar vrijheid, maar ook de vrijheid in het hier en nu. De vrijheid om elkaar in september weer te kunnen en mogen ontmoeten. 

Ontwikkelingen volgen
Uiteraard blijven we de ontwikkelingen op de voet volgen. Het zijn ongekende en onbestemde tijden waarin onze gedachten vooral zijn bij iedereen die persoonlijk is getroffen door het coronavirus. We kunnen niet voorzien hoe de situatie zich vanaf nu en richting september ontwikkeld. We volgen hierin de berichtgeving vanuit en de adviezen van het RIVM en de overheid. 

Programma iets gewijzigd
Ten opzichte van 15 en 16 mei hebben we een mooi gezinsprogramma toegevoegd op zaterdag en met Edo Sparks (Ed Sheeran) een nieuwe act vastgelegd die het bij jong en oud goed doet! Ground Control (David Bowie) is de enige band die er niet bij is. Ook zijn er bands van vrijdag naar zaterdag gegaan en vice versa. Daarom krijgt iedereen die al tickets kocht zijn of haar geld terug. T
icketkopers krijgen hier persoonlijk, via mail, busty gizelle bericht over. De tickets voor 11 en 12 september gaan binnenkort in de verkoop. Ook die koop je altijd met een geld terug garantie mocht het, onverhoopt, opnieuw niet door kunnen gaan.

Blijf gezond!
Voor nu zijn onze gedachten bij iedereen die ziek is of een naaste heeft die dat is. En bij alle mensen die op IC’s vechten voor hun eigen gezondheid en, als personeel, voor die van anderen. Al wat we kunnen doen is elkaar steunen en voorzichtig vooruitkijken naar de tijd ná corona. Want dat moment komt er! En dan hopen we jullie allen, türk ifsa porno gezond en veilig, te mogen treffen in Oosterbeek tijdens Tributefestival Sweet Freedom.                                                 

Contact


Via onderstaande contactgegevens zijn wij bereikbaar. We beogen ieder mailtje of telefoontje binnen een werkdag te beantwoorden.

Adres Festival

Rozensteeg 3 Oosterbeek

Telefoon

+31 6 51 66 69 98 (Eelco)

Mail

info@sweetfreedom.nl