Een festival voor, maar ook mét en dóor Oosterbeek!

Apr 5, 2022 Festival

by Eelco Visser

Tributefestival Sweet Freedom Oosterbeek is echt voor, maar zeker ook mét en dóor het dorp en directe omgeving. Kijk maar eens naar de sponsoren! Copernico Zonne-energie, Jansen Recycling & Transport, Salvéos Consultancy, Van Asselt Makelaars, Buro Blom, Jansonius, de Concertzaal Oosterbeek; allemaal lokale partijen die hun schouders eronder zetten. Ook de gemeente Renkum is ons initiatief, zelfs in coronatijd, blijven steunen. Hartstikke mooi! Maar er gebeurt meer…

Ondernemend Oosterbeek doet mee!
Zo draagt ook Ondernemend Oosterbeek bij om het festival nóg leuker te maken. En hebben diverse lokale winkeliers en ondernemers, zoals Buurvrouw & Buurvrouw, Carolien van Workum zangles en de restaurants Schoonoord, Klein Hartenstein en Bilders Proeflokaal, hun ramen beschikbaar gesteld voor de mooie Sweet Freedom posters. Daarnaast verzorgt Schoonoord een deel van de catering tijdens het festival. Zodat je, naast van de beste muziek, ook van de lekkerste snacks, hamburgers, saté en wraps kunt gaan genieten! En kom je van buiten Oosterbeek en wil je er een gezellig weekend van maken 6, 7 en 8 mei? Informeer dan bij camping Oosterbeeks Rijnoever, op loopafstand van de Concertzaal! Zo wordt het echt een festival voor, met en door het dorp!

Lopend vuurtje
Ook dorpsgenoten doen mee! Zo hangt de poster inmiddels voor menig raam in het dorp; hartstikke mooi! Wil jij ook een raam beschikbaar stellen om het festival als lopend vuurtje door het dorp te laten gaan? Mail ons dan naar Eelco via info@sweetfreedom.nl. We komen graag langs! Als beloning krijg je een unieke Sweet Freedom-button die je op 7 mei mooi kunt opspelden!

Nog geen tickets?
Er zijn er nog zo’n 150, dus wees er op tijd bij. En klik hier.

Contact


Via onderstaande contactgegevens zijn wij bereikbaar. We beogen ieder mailtje binnen een werkdag te beantwoorden.

Telefoon

Mail

info@sweetfreedom.nl