Wat betekent COVID-19 virus voor Tributefestival Sweet Freedom?

Mar 14, 2020 Festival

by Eelco Visser

Vanwege het Covid-19 (Corona) virus zijn alle evenementen voor meer dan 100 personen tot en met 31 maart afgelast. Uiteraard volgen we, als organisatie en bestuur, de ontwikkelingen op de voet. We hebben nauw contact met onze bands, vrijwilligers, technici en andere betrokkenen die de eerste editie van dit mooie festival mede mogelijk maken.

Verantwoordelijkheid nemen voor gezondheid en veiligheid
Uiteraard volgen we de adviezen van het RIVM en de overheid. Als die richtlijnen het tempo van de ontwikkelingen niet kunnen volgen, nemen we daarbovenop ook zelf onze verantwoordelijkheid. Want we zijn niet alleen meer verantwoordelijk voor de gezondheid, veiligheid en het plezier van al onze bands, vrijwilligers en bezoekers, maar onderdeel van een grotere gezondheids- en veiligheidscrisis. We organiseren Sweet Freedom met hart en ziel, maar het moet wel een feest (kunnen) worden!

Geen glazen bol, wel drie beloftes
Ons festival is op 15 en 16 mei. We beschikken niet over een glazen bol en hebben vooralsnog geen idee welke kant het met het virus opgaat. En of het reëel is dat het festival op 15 en 16 mei doorgang kan vinden. Wel kunnen we drie dingen beloven:

  • Het festival gaat hoe dan ook door. Op dezelfde locatie en, als het maar enigszins lukt, met dezelfde lineup. Is het niet op 15 en 16 mei, dan wordt het verplaatst.
  • Mocht het verplaatst worden, dan krijgt iedereen die al een kaartje heeft gekocht, hoe dan ook de keuze: het kaartje houden of geld terug krijgen.  
  • We houden jullie via onze website en social media op de hoogte. Op 31 maart bekijkt de overheid de situatie opnieuw, dan zullen wij ons ook zeker weer met een reactie bij jullie melden.  

Contact


Via onderstaande contactgegevens zijn wij bereikbaar. We beogen ieder mailtje of telefoontje binnen een werkdag te beantwoorden.

Adres Festival

Rozensteeg 3 Oosterbeek

Telefoon

+31 6 51 66 69 98 (Eelco)

Mail

info@sweetfreedom.nl