Over het festival


In 2019 sloegen Oosterbekers Jago Agricola en Eelco Visser de handen ineen om een festival te organiseren. Waarbij genieten van elkaars gezelschap, de allerbeste Tributebands en alles wat we in vrijheid met elkaar kunnen delen, hand in hand gaan. Inmiddels wordt het festival door een mooie, betrokken groep vrijwilligers gedragen. En mede mogelijk gemaakt door een groeiend aantal (lokale) ondernemers.

Net als in 2022 en 2023 was ook de derde editie ruimschoots van tevoren uitverkocht! We genoten opnieuw met z’n allen van stralend weer, goede bands en elkaars gezelschap. Én van een nieuwe locatie, Sportpark Hartenstein, voor nog meer dat echte festivalgevoel. Op naar editie 4 op 10 mei 2025! Opnieuw kleinschalig, met de allerbeste Tributebands, heerlijk eten, fijne ‘chill out’ plekken en het leukste publiek van Nederland!

Tijdschema


We gaan aan de slag met editie 2025!
Volg ons op Facebook!

Artiesten


Tickets


Tributefestival Sweet Freedom Oosterbeek
Wij gaan aan de slag met editie 4!
Blijf op de hoogte via onze Facebook-pagina.

Sponsors


Wil je dit festival mede mogelijk maken?
Mail dan Eelco via info@sweetfreedom.nl.
We zoeken samen naar de manier die jou of jouw bedrijf het best past!

Heb je een vraag over het festival? Kijk dan eens hier of je vraag (en het antwoord) erbij staat. Of mail info@sweetfreedom.nl. Doe dat ook als je met ons de sponsormogelijkheden wilt verkennen! We beogen ieder mailtje binnen een dag te beantwoorden.

NIEUWS & BLOG