Praktisch

ALLES WAT JE WILT WETEN OVER TRIBUTEFESTIVAL SWEET FREEDOM!

Is het toegestaan eigen eten of drinken mee te brengen? Kun je gemakkelijk met het OV bij de Concertzaal komen? Zijn er eigenlijk huisregels? Hier vind je antwoorden op een aantal van deze vragen! Staan je vraag en antwoord er niet bij, mail dan info@sweetfreedom.nl.

ORGANISATIE
Die is in handen van een aantal Oosterbekers met een passie voor muziek. Zij zetten zich op vrijwillige basis in voor en vanuit de Stichting Sweet Freedom Oosterbeek. Een aantal van hen treedt zelf ook op en wel in de ’80s Tributeband Club Le Bon! Het is echt een festival voor en door het dorp Oosterbeek en omgeving.

HUISREGELS
Zijn er huisregels bij Tributefestival Sweet Freedom Oosterbeek? Niet veel, maar wel een aantal. Bijvoorbeeld over wat je wel en niet mag meenemen. Je leest ze hier.

ETEN EN DRINKEN
Het meebrengen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Maar gelukkig kun je, naast van de beste en leukste bands, ook genoeg lekkers eten en drinken. Enjoy!

BINNEN OF BUITEN?
Binnen, in de Concertzaal, zijn de Copernico-stage en Jansen-stage. Buiten, op het terras, nog de Salvéos-stage waar ook plek is voor jong talent.

ZITTEN OF STAAN?
Op het Buitenterras en in de Eettent is zitgelegenheid; biertafels, bankjes en je kunt er ‘hangen aan stevige statafels! Binnen zijn er geen zitplaatsen.

PARKEREN
Er is bij de Concertzaal voldoende plaats om je fiets neer te zetten. Autoparkeerplaatsen zijn er niet of nauwelijks. Parkeren kan in het dorp. Ruime(re) parkeergelegenheid is er rondom het Raadhuisplein (AH en gemeentehuis) en naast restaurant Schoonoord (hoek Pieterbergseweg en Utrechtseweg). In 10 minuten loop je dan naar het festival. Kom, indien mogelijk, dus lopend of met het OV. De verbindingen met Arnhem en Wageningen zijn prima; buslijn 51 stopt voor de deur. En ook lijn 352 brengt je tot op 10 minuutjes lopen van de Concertzaal.

BETALEN
Alle consumpties (eten en drinken) kun je met munten betalen die je met PIN kunt afrekenen. Cash geld heb je in principe dus niet nodig.