Praktisch

ALLES WAT JE WILT WETEN OVER TRIBUTEFESTIVAL SWEET FREEDOM!

Is het toegestaan eigen eten of drinken mee te brengen? Kun je gemakkelijk met het OV bij Sportpark Hartenstein komen? Zijn er eigenlijk huisregels? Hier vind je antwoorden op een aantal van deze vragen! Staan je vraag en antwoord er niet bij, mail dan info@sweetfreedom.nl.

ORGANISATIE
Die is in handen van een aantal Oosterbekers met een passie voor muziek. Zij zetten zich op vrijwillige basis in voor en vanuit de Stichting Sweet Freedom Oosterbeek. Een aantal van hen treedt zelf ook op en wel in de ’80s Tributeband Club Le Bon! Het is echt een festival voor en door het dorp Oosterbeek en omgeving. Mogelijk gemaakt door tal van lokale sponsoren en vrijwilligers!

TIJDEN
Op 11 mei gaan om 12:30 uur ‘de poorten’ open! Om 13:00 speelt de eerste band!

HUISREGELS
Er zijn er een aantal. Bijvoorbeeld over wat je wel en niet mag meenemen. Je leest ze hier.

ETEN EN DRINKEN & BETALEN
Het meebrengen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Maar er is, naast toffe muziek, ook genoeg lekkers te eten en drinken. Snacks, maar ook lekkere hamburgers en nog veel meer. Zowel drankjes als eten betaal je met munten. Dat kan uiteraard contactloos of met PIN. Cash geld heb je in principe dus niet nodig. We hanteren voor het drinken een statiegeldsysteem. Bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker een half consumptiemuntje. Daar krijg je de eerste beker voor.

PARKEREN
Er is bij Sportpark Hartenstein meer dan voldoende plek om je fiets neer te zetten. Dat kan in een (onbewaakte) fietsenstalling. Kom, indien mogelijk, dus met de fiets, benenwagen of het OV. De verbindingen met Arnhem en Wageningen zijn prima; buslijn 352 brengt je iedere 15 minuten tot het Airbornemuseum, 3 wandelminuten van het Sportpark. NS station Oosterbeek is tien minuten wandelen van het Sportpark verwijderd. Autoparkeerplaatsen zijn er rondom het Sportpark minder. Kun je daar je auto niet kwijt, wijk dan uit naar bijvoorbeeld het Raadhuisplein (AH en gemeentehuis) of de plaats naast restaurant Schoonoord (hoek Pieterbergseweg en Utrechtseweg). In maximaal 10 minuten loop je dan naar het festivalterrein.

BINNEN OF BUITEN?
Het festival is, anders dan de eerste twee edities, volledig buiten. De bands spelen in twee grote tenten. Ook de nodige zitgelegenheid is overdekt. Dat betekent dat zelfs bij minder weer (maar natuurlijk schijnt de zon ๐Ÿ˜‰)ย  iedereen overdekt kan staan of zitten.

ZITTEN OF STAAN?
Op verschillende plekken op het terrein is (meer dan voldoende) zitgelegenheid; picknicktafels, krukken, strandstoelen, hangmatten, noem maar op. En je kunt ook nog ‘hangen’ aan stevige statafels!

GEHOORBESCHERMING
Je kunt zelf oordoppen meenemen. Deze zijn relatief goedkoop te krijgen bij de drie drogisterijen in het dorp.

DUURZAAMHEID
Drankjes krijg je in recyclebare hardplastic bekers. Zo dragen we bij aan minder afval.