Mogelijkmakers van de allereerste editie van Sweet Freedom!

Mogelijkmakers van de allereerste editie van Sweet Freedom!

Mogelijkmakers van de allereerste editie van Sweet Freedom!

Iedere traditie begint met een eerste editie. En juist het mogelijk maken van zo’n eerste editie, is de grootste opgave. Daarom houden we deze pagina op de website van Tributefestival Sweet Freedom voor altijd in stand. Om de personen en bedrijven te eren die hun schouders hebben gezet onder de allereerste editie, die plaatsvond op 7 mei 2022.

Mocht je zelf willen aanhaken voor editie 2, op 13 mei 2023, als sponsor, vrijwilliger of in welke hoedanigheid ook: laat het weten! En mail ons via info@sweetfreedom.nl (Eelco). Maken we er samen het mooist mogelijke feest van!

Mogelijkmakers
Gemeente Renkum
Concertzaal Oosterbeek
Copernico Zonne-energie

Van Asselt Makelaars
Ondernemend Oosterbeek
Jansonius Belastingadviseurs
Buro Blom
De Beelddenkers
Denk- en doenetwerk Naar daar
Sherwood Schilders