Hoera! En eindelijk. Een nieuw festival!

Hoera! En eindelijk. Een nieuw festival!

Hoera! En eindelijk. Een nieuw festival!

Tributefestival ‘Sweet Freedom’ dus! Ein-de-lijk. Na corona, en al zijn mutaties, was het op zaterdag 7 mei 2022 eindelijk zover. Toen vierden we samen, onze vrijheid, en wat we in vrijheid samen kunnen doen! Dit filmpje, van singer-songwriter Imme op ’t Veld, markeerde vorig jaar de regenachtige start. Imme zong en speelde de zon in de dag, waarna het een heerlijk feest werd.

Vrijheid biedt kansen!
Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Dus laten we ieder jaar een dag lang stil staan bij wat vrijheid ons iedere dag aan kansen biedt! Als corona ons iets heeft geleerd, is het wel dat het leven kleur krijgt van wat we met elkaar kunnen delen. En als de oorlog in Oekraïne iets duidelijk maakt, is dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Dus laten we de vrijheid vooral ook benutten om elkaar te inspireren, vermaken, verwonderen en verbinden. Dat deden we op 7 mei 2022, toen burgemeester Agnes Schaap de dag officieel opende, en dat doen we tijdens editie 2, op 13 mei 2023! Kijk maar eens wat er dan allemaal te doen is.

Doe je mee?
Wil je het festival mede mogelijk maken? Dat kan! Natuurlijk door vanaf 16 januari 2023 een kaartje te kopen, door sponsor te worden, maar ook door mee te helpen, mee te denken of te doen. In al die laatste gevallen: schroom niet en mail ons info@sweetfreedom.nl. We hebben er zin in!