“We zijn allemaal enorm toe aan een feestje. Dat maak ik graag mede mogelijk!”

“We zijn allemaal enorm toe aan een feestje. Dat maak ik graag mede mogelijk!”

“We zijn allemaal enorm toe aan een feestje. Dat maak ik graag mede mogelijk!”

Respect voor het verleden en enthousiast en voortvarend werken. Het zijn de twee zaken die Michael van Asselt en Tributefestival Sweet Freedom Oosterbeek verbinden. Michael van Asselt is gespecialiseerd in de verkoop van vooroorlogse woningen. En kan oprecht verrukt raken door wat hij soms aantreft.

Zijn bewondering voor en enthousiasme over oude woningen heeft veel huizenverkopers aan de beste deal geholpen. Hij moedigt zijn klanten altijd aan om van een huizenbezichtiging een feestje te maken. “Ja, en dat betekent goede, verse koffie, een lekker stuk taart of een goede koek erbij en een mooi opgeruimd huis. Laat zien wat je te bieden hebt en hoe graag je zelf al die tijd in jouw woning hebt gewoond!”

Met z’n allen!

Hij hoefde niet lang na te denken toen we hem benaderden om bij te dragen aan het mogelijk maken van de eerste editie van Tributefestival Sweet Freedom Oosterbeek. De reden is simpel. “We zijn allemaal enorm toe aan een feestje! En dan hopelijk ook écht met z’n allen. Volgens mij laten de coronacijfers zien dat meer vrijheid kan en misschien wel moet. Ik vind het dan belangrijk dat mensen die gepassioneerd zijn en hun nek uitsteken om anderen een mooie dag te bieden, worden gesteund. Ik heb nooit eerder iets gesponsord, maar dit voelde direct goed en logisch!”

Het beste resultaat
Iedereen die Michael van Asselt ooit aan het werk zag, zal zijn vakmanschap, enthousiasme en liefde voor de huizen die hij verkoopt herkennen. In coronatijd bleef hij dan ook zoeken naar manieren om fysieke bezichtigingen mogelijk te maken. Het leverde onorthodoxe beelden op social media op. “Een huis moet je zien, voelen, proeven en ruiken! Dat vind ik zó belangrijk. Je gaat je er vestigen, het moet een thuis worden. Dan kom je er niet met alleen digitaal contact. Een of meerdere fysieke bezichtigingen vind ik cruciaal.” Een laatste ding wat hij deelt met de organisatoren van het festival; zijn klantgerichtheid. “Wij gaan al-tijd voor het beste en niet voor het snelste resultaat! Onderweg willen we voortdurend weten hoe onze klanten tegen zaken aankijken. Als ze ideeën hebben, wegen we die altijd serieus af. Voor teksten op Funda wil ik ook altijd weten wat het huis, de straat en de buurt nu zo bijzonder voor de verkopers maakt. Zodat iedere tekst dat gevoel vangt. Ik beloof iedere klant het maximale van mijzelf te geven, zodat we samen met een lach de eindstreep bij de notaris halen!”

Meer weten over Van Asselt Makelaars?
Bezoek dan de website: https://www.vanasseltmakelaars.nl/.