Airborne Malletband

Airborne Malletband

De Airborne Malletband is in 2005 opgericht en uitgegroeid tot een graag gezien gezelschap, in binnen- en buitenland. De band zet zich op verschillende manieren in rondom het thema eren en herdenken. Tijdens de Airborne Herdenkingsperiode in september, onder meer tijdens de Airborne Wandeltocht en de Taptoe, maar ook tijdens de dodenherdenking in de gemeente Renkum en het jaarlijkse Bevrijdingsdefilé in Wageningen. Het zijn eervolle tradities waarmee de vereniging haar respect toont voor de gevallen strijders tijdens de Slag om Arnhem, maar zeker ook voor de internationale veteranen die actief zijn geweest tijdens latere oorlogen, conflicten en missies en militairen die zich op dit moment nog steeds inzetten voor onze vrijheid. Laat dit jaar de start zijn van een nieuwe traditie! Want tijdens Sweet Freedom vieren we samen de vrijheid, en alles wat we in vrijheid met elkaar kunnen en mogen doen. En daar hoort een optreden van de Airborne Malletband bij!