Golden Peanut Society Soundsystem

Golden Peanut Society Soundsystem

Golden Peanut Society Soundsystem

Wie de vorige editie tot het einde bleef, zag dat er zich buiten een heuse dansvloer ontwikkelde. Niet gek, want als Golden Peanut Society Soundsystem, het muzikale alter-ego van de Oosterbeekse kunstenaar en DJ Bard Sloven, draait, dan is het goed. Hij is niet voor één muzikaal gat te vangen en draait vanuit zijn Bakfiets-booth net zo gemakkelijk soul, funk, exotica en easy-tune als tango, hiphop en, jazeker, The Doors! Of zoals hij het zelf mooi zegt: ‘de alternatieven uit allerlei tijdvakken, genres en uithoeken van de wereld; nummers die je (te) weinig hoort op de dansvloer.’ Vrij naar Sly Stone zeggen wij: ‘Dance to his music!’ We creëren dit jaar maar meteen een soort dansvloertje voor Bard en wel naast de Copernico-tent. Kunnen de voetjes de hele dag van de vloer.