Ruim baan voor Jong talent!

Ruim baan voor Jong talent!

Ruim baan voor Jong talent!

De Concertzaal Oosterbeek werd ooit door Jan van Kneppelhout aan het dorp Oosterbeek geschonken voor de ontwikkeling van jong talent. Die gedachte nemen we iedere editie mee tijdens Tributefestival Sweet Freedom Oosterbeek. En dat betekent dat jong talent zichzelf ook op 13 mei weer kan laten zien!

Pak het podium!
Doe wat onder andere Imme op ’t Veld (zie foto), Noah Jay en Susan Gemser vorig jaar deden en pak het podium! We maken de Salvéos-stage graag voor je vrij. Tenminste… Als je niet ouder dan 21 bent en uit de gemeenten Renkum, Arnhem of Wageningen komt of er naar school gaat. We bieden je een mooi podium, het leukste publiek van de regio, een kleine vergoeding, kortingstickets voor je twee grootste fans én een polsbandje zodat je de rest van de dag van alle andere artiesten kunt genieten!   

Doe mee!
Meedoen is hartstikke simpel. Mail een korte opname van een cover (of een link ernaar) naar info@sweetfreedom.nl. Dat kan beeld of een audiofile zijn, en de opnamekwaliteit is minder belangrijk dan de uitvoering en het enthousiasme. We beluisteren of bekijken alle inzendingen en bepalen dan wie er op 13 mei kunnen optreden. Als de keuze op jou valt, mag je een set van maximaal 40 minuten spelen. Waarbij je in ieder geval de cover speelt die je hebt ingestuurd. Doe dus mee! En als je zelf geen artiest bent, maar wel een Jong talent kent; deel dit nieuwtje dan vooral. Omdat niets mooier is dan live te kunnen spelen!