Mogelijk makers nu te zien in de hele regio!

Mogelijk makers nu te zien in de hele regio!

Mogelijk makers nu te zien in de hele regio!

Geen festival organiseert zichzelf. Met een fijne groep vrijwilligers zetten we vanuit de liefde voor muziek (en zin in een feestje ;-)) er graag de schouders onder. Daarbij mogen we rekenen op de steun van een groter groeiende groep lokale ondernemers. Die op hun eigen wijze, en om hun eigen redenen, bijdragen. Financieel, door kennis en kunde in te brengen of door voor lekkernijen ‘backstage’ te zorgen, zoals Bakker Nico! Ze zijn nu te zien, in de hele regio, op onze posters en flyers!

Bijdragen aan een levendig dorp
Iedere sponsor draagt op eigen wijze en vanuit eigen motieven bij! Neem de Dierenkliniek Oosterbeek! Dierenarts Hildeward Hoenderken is weer terug op zijn vertrouwde plek aan de Pieterbergseweg. Hij gelooft erg in lokale binding en was meteen enthousiast om sponsor te worden! Of makelaar Michael van Asselt. Die er als sponsor de eerste editie al bij was ‘omdat het na corona echt weer eens tijd voor een feestje was’. En hij dat graag mede mogelijk wilde maken! Marinus Jansen (Jansen Recycling & Transport), bijna-naamgenoot Martien Janssen (Autobedrijf Janssen) en Nico Mulders (Copernico Zonne-energie) vinden het belangrijk dat het dorp levendig blijft, Salvéos Consultancy dat Jong talent een kans krijgt! Die kansen bieden ze als organisatie namelijk ook: ’talent heeft een podium nodig om te kunnen groeien’. Ze hebben er overigens momenteel een aantal mooie vacatures, kijk maar eens. Ladies on the road-catering is niet alleen sponsor, maar verzorgt ook heerlijke pasta’s op 13 mei! En dat (en nog veel meer!) kunnen ze ook op jouw feestje doen… De Beelddenkers en Buro Blom helpen ‘in natura’ met hun kennis en kunde rondom websites en grafisch ontwerp!

Win-win creëren
Het contact met Rijksoptiek kwam tot stand langs de lijnen van de liefde voor Vitesse. Na contact met Hans Polman, kwamen we in gesprek met Leroy Polmann. Hij is midden in een verhuizing naar een nog mooier pand aan de Utrechtseweg, maar haakte ook gelijk aan. En is nog aan het nadenken over hoe hij zijn sponsorschap precies wil gaan invullen. Want dat is het mooie; we denken erg graag mee met hoe we een win-win kunnen creëren! Last but not least; de Concertzaal! Niet alleen locatie, maar ook meedenker en -doener! Je ziet alle sponsoren binnenkort langskomen; op posters en flyers!

Mocht je dit jaar of een volgende editie willen meedoen?
Laat het weten! Mail Eelco via info@sweetfreedom.nl voor een bak koffie en een mooi gesprek over de mogelijkheden.