Vroege Vogel-tickets zijn uitverkocht!

Vroege Vogel-tickets zijn uitverkocht!

Vroege Vogel-tickets zijn uitverkocht!

We zijn er stil van! Binnen no-time waren alle 450 (!) Vroege Vogel-tickets verkocht. Gisteren (26-01) besloten we er nog 50 extra aan te bieden, omdat organisator Jago Agricola vandaag (27-01) zijn 50e verjaardag viert. En wie jarig is, trakteert! Maar ook die 50 kaarten zijn binnen 24 uur alweer uitverkocht.

Maar: niet getreurd!
Er zijn namelijk nog zo’n 340 tickets over. Voor de ‘geluksvogels’ zeg maar. Want het zijn ‘niet zomaar’ tickets! Je kunt er mee kijken naar de beste Tributebands die Nederland en belgië te bieden hebben. Wat dacht je van Miracle, al 25 jaar by far de beste Queen-Tribute van Nederland en verre omstreken? Of Doe Maar Na, dat in 2022 al een euforische show neerzette tijdens de eerste editie van Sweet Freedom? Of I Found the Cure en ’80s Tribute Club Le Bon die laatst beide nog schitterden in de grot aal van de Arnhemse poptempel Luxor Live? En uit België het fantastische Back to Amy en het opzwepende Rootman J & Zionyouth Crew die respectievelijk odes brengen aan Amy Winehouse en Bob Marley & the Wailers. En er is veel meer. Druk maar eens op de artiesten button!

Zorg dat je erbij bent…
De eerste twee edities waren uitverkocht. En we blijven ‘klein, maar fijn’. Geen duizenden mensen, maar een gezellig, kleinschalig feest. Maar wel met de allerbeste bands, lekker eten en drinken en het leukste publiek van Nederland. De Vroege Vogel-tickets zijn ongekend snel gegaan, dus zorg dat je er op tijd bij bent. En bestel je tickets hier.