Programma voor Come Together is bekend!

Programma voor Come Together is bekend!

Programma voor Come Together is bekend!

Op 20 april a.s. kun je van 13-17 uur in tientallen winkels in Oosterbeek de allerlaatste tickets voor Tributefestival Sweet Freedom Oosterbeek winnen! Besteed tenminste 20 euro in een van de deelnemende winkels (je herkent ze aan de Come Together!-poster) en je dingt mee. Maar er is nog een reden om die middag vrij te houden in je agenda: de livemuziek!

De fijnste livemuziek in de Weverstraat
Vol trots presenteren we onderstaand programma! Mooie optredens op onalledaagse plekjes. Geniet ervan…

13:30 Britt & Roos (soulcovers), locatie: Buurvrouw & Buurvrouw
Britt & Roos zijn twee enorm getalenteerde jonge vrouwen die singer-songwriter studeren aan hert Rijn-IJssel college. In Buurvrouw en Buurvrouw richten we de Salvéos-talentstage voor ze in. Een half uur lang trakteren ze je, op geheel eigen wijze, op een mooie portie soulklassiekers van onder andere James Brown, Etta James en Tina Turner! They are Simply the Best!

14:00 Ben Chapman (Bob Dylan), locatie: Verfshop & Drogisterij Van Rijn
Oosterbeker Ben Chapman maakt deel uit van de bruisende Amsterdamse muziekscene. Met zijn eigen band Sol Power grossiert hij in catchy 3-minuten ’90s Britrockliedjes, als invaller-bassist van het legendarische Hallo Venray! speelt hij heel Nederland plat. Op 20 april keert Ben terug naar zijn ‘roots’, als straatmuzikant. Puur en onversterkt. Onderdaan de Weverstraat vindt hij bij Van Rijn een mooi plekje voor een heerlijke set!

14:30 Tom ‘Howlin’ Stone’ Janssen (blues ’n roll), locatie: Gusto
Tom Janssen was zanger, gitarist en banjospeler in Ragtime Rumours. Wereldberoemd in Limburg en verre omstreken. Deze band, die in 2018 nog de European Blues Challenge won, laveerde vier albums lang tussen vintage blues, offbeat rock ’n roll en gypsy-jazz. Tom speelde er tal van podia mee plat. Sinds kort is hij Oosterbeker. En na 20 april weet iedereen wie hij is!

15:00 Nienke Deiters (singer-songwriter), locatie: Douze
De zon, de maan, zelfs de wijzers op je horloge, het zijn de simpele dingen die singer-songwriter Nienke Deiters inspireren. Ze schrijft sfeervolle, dynamische luisterliedjes waarin de openheid centraal staat. Liedjes met een filmisch karakter. Liedjes die aandacht verdienen. Ze staat in Douze. Geen toeval. Nienke is typisch een artieste voor de volle ‘douze points’. Kom het zelf meemaken!

15:30 Ben Chapman (all-time classics), locatie: Gusto
In deze tweede set laat Ben Bob Dylan voor wat het is en speelt hij een half uur lang zijn ‘alltime’ favorites. Alleen dat is al een leuk gegeven. Zorg dat je erbij bent.

16:00 Tom ‘Howlin’ Stone’ Janssen (blues ’n roll), locatie: Feria
Het laatste woord, de laatste uithaal én de finale snik zijn deze middag allemaal voor Tom!

De deelnemende winkels
Kleding
Maxime
Jokoth
Coco
Tante Betsy
Monfair Luxury Finds
Leuke spullen
Feria
Winkeltje van Madame
Wereldwinkel
Buurvrouw & Buurvrouw
Eten & Drinken
Proeflokaal Bilders
Gusto
PUUR Koffie
Aloni
Van der Wijnen
Mijn Slijter Wijderveld
Cafetaria ’t Stoepje
Bloemen en meer
De Blommerie
Fiori de Rose
Flora en Fauna
Brood en patisserie
BakkerXBakker
Douze
De Koekjesroller
Vlees en vis
Vakslager De Haas
Viswinkel Ruud Smit
Kaas en meer
Kaas van Kees
Van Proosdij
Overige winkels en bedrijven
Van Rijn verfshop
Van Rijn drogist
GIJ De Gelderse IJzerhandel
Polman Rijksoptiek
Jansen Recycling (bestel die dag een container bij Jansen en je dingt ook mee!)