Programma 2023 bekend; laat de voorpret maar beginnen!

Programma 2023 bekend; laat de voorpret maar beginnen!

Programma 2023 bekend; laat de voorpret maar beginnen!

Het programma voor editie 2 van Tributefestival Sweet Freedom Oosterbeek is bekend. We zijn er weer razend trots op! Op 13 mei a.s. kun je van 14:00-23:00 in en rondom de Concertzaal genieten van tributebands van onder andere Bruce Springsteen & E Street Band, David Bowie, Coldplay, Doe Maar en Muse!

Is dat alles?
Nee natuurlijk niet! Als organisatoren van het festival staat ook onze eigen ’80s-Tribute Club Le Bon op het podium. En kijk je liever naar een muzikale ’90s grabbelton, dan zit je met Novoselic ook goed, terwijl de Misters Robinson juist teruggrijpen naar de jaren ’50 en ’60! Voor ieder wat wils dus, want ook fans van Neil Young en het betere danswerk komen aan hun trekken. Meer informatie over de artiesten vind je hier.

Laat de voorpret beginnen!
Op 16 januari a.s. start de voorverkoop! Bestel dan direct je tickets en laat de voorpret alvast beginnen. Zo voorkom dat je ook dat je onverhoopt achter het net vist. Vorig jaar was Tributefestival Sweet Freedom namelijk volledig uitverkocht. Tot 15 februari kun je extra voordelige Vroege Vogel-tickets bestellen. Dat levert je 4,50 euro korting per kaartje op! We spreken namens alle Oosterbekers en Oosterbeekse ondernemers die dit festival mede mogelijk maken, als we zeggen: we zien je graag en hebben er nu alweer zin in!